Workflow támogató rendszer

Egy felnőttoktatással foglalkozó megbízóm az oktatás-szervezési folyamatának biztosításához kért egy rendszert, ami támogatta őt a folyamat során keletkező adatok megfelelő rendszerezésében, lekérdezésében, valamint a folyamat során keletkező megszemélyesített dokumentumok előállításában. Az elkészült rendszer magában foglalt egy adatbázist és egy egyszerű felületet az adatok rögzítéséhez, valamint előre definiált lekérdezések futtatásához, továbbá képes volt a rögzített adatok alapján az összes kapcsolódó dokumentumot (ajánlat, megrendelés visszaigazolás, jelentkezési lap, jelenléti ívek, számlázáshoz kapcsolódó nyomtatványok) automatikusan, megszemélyesítve előállítani Word és Pdf formátumokban.

A projekt részeként készült továbbá egy ügyfeleknek kiküldhető, validációkkal, ellenőrzésekkel ellátott Excel alapú nyomtatvány, illetve egy program ezek tömeges feldolgozásához, ami a kapcsolódó hatósági adatszolgáltatáshoz készít az előírt formátumban feltöltőfájlt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .