Riport-tapasztalat

Nemzetközi tanácsadócégnél és multinacionális nagyvállalatoknál szerzett sok éves tapasztalattal rendelkezem modellek és riportok felépítésében, készítésében és fejlesztésében.

Riport-hatékonyság

Számos kisebb-nagyobb cég jelentési rendszerét ismertem meg, láttam a különbséget hatékony és kevésbé hatékony rendszerek között, és tapasztaltam, hogy mekkora hatékonyságjavulást lehet elérni egy rosszul felépített jelentési rendszer újragondolásával.

Építés

Komplex Excel alapú modellek és jelentési rendszerek felépítése a vezető igényeinek megfelelően

Standardizálás

Meglévő jelentési rendszerek esetében a használt táblák standardizálása, alkalmassá téve azokat az összekapcsolásra és automatizálásra

Információáramlás

Munkatársak és osztályok közötti információáramlás standardizálása a folyamatok gyorsítása, követhetősége és automatizálhatósága érdekében

Rendszer

Adatok, fájlok tárolási rendszerének újragondolása a követhetőség és biztonság szem előtt tartásával

Automatizálás

Jelentéskészítés automatizálása

Időigényes?

Úgy érzi, hogy Ön vagy kollégái túl sok időt töltenek Excel alapú jelentések készítésével, frissítésével?

Bonyolult?

Kezd átláthatatlanul bonyolult lenni a táblázatok rendszere, amit egy-egy jelentési időszakban frissíteni, használni kell?

Utómunkaigényes?

A rendszeresen bekért adatok különböző forrásból, eltérő formátumban érkeznek, majd a munkatársak órákat, napokat töltenek azzal, hogy az adatokat a vezetők részéről elvárt formába rendezzék?